Menu
.Menu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Penafian

Istana Budaya tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.

Penafian Apabila Meninggalkan Laman Web Rasmi

Tujuan Istana Budaya menyediakan pautan luar daripada laman web Istana Budaya adalah untuk memberi maklumat tambahan yang berguna dan yang menarik, selaras dengan tujuan asal laman web Istana Budaya

Istana Budaya tidak boleh mengesahkan ketepatan maklumat dalam laman yang dipautkan.

Pautan ke laman luar tidak boleh dianggapkan sebagai sokongan dari pihak kami atau mana-mana kakitangan kami kepada maklumat dan produk yang dipaparkan di laman tersebut.

Anda akan tertakluk kepada dasar privasi dan keselamatan laman web luaran apabila mengikuti pautan tersebut.

Sila lihat Tatacara Penggunaan Laman Rangkaian Sosial jika anda hendak melawat Laman Rangkaian Sosial.

Penafian Terjemahan

Untuk makluman terjemahan kandungan laman web yang akan dipaparkan selepas pemilihan bahasa dibuat adalah secara automatic oleh perisian penterjemahan (Google Translate).

Kebarangkalian untuk kandungan itu berbeza daripada maksud sebenar tidak dapat dielakkan. Kami tidak bertanggungjawab atas sebarang kerosakan atau salah maklumat yang mungkin terjadi daripada kandungan yang telah dialih bahasa tersebut. Kandungan rasmi hanya pada laman yang asal yakni di dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris.

Penafian Banner

Istana Budaya hanya menyediakan baner aktiviti dan persembahan dalam satu versi bahasa sahaja berdasarkan kepada tajuk atau nama yang diberikan produksi. Baner- baner umum boleh dilihat dalam dwi bahasa.

W3C